Wednesday, April 27, 2011

~PerSoalan Demi PErsOaLan ~

Apa pun angah nak ucapkan terima kasih pada korang semua... terutama pada Lynn Hamzah, rATu kEBaYA kakcik ,  ummiross♥MiZz-siHa♥ MrS. F!zA Hanis Azlaazzey C.M.A @ CikMoonAdnan Rina AVAIL a.k.a cik betty LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ toyolkiut ,  diana Cma Shiema sarah-najwan Cinta Hati UmmiCheq Ana ♥ Che NamNam ♥ Mama Geeetiey.com©makdara TERdiva ieda Nora Shahaira  Suhami Ahmad ,  munna ,  POSH76,  Citarasa Rinduan , Gadis Ini  MamaYatie & mr.curly
masih ada yg ambil berat tentang diriku ini & ingin tahu arah yg ingin di tuju...
Tak sangka sangat2 terharu beb kerana korang masih sudi ingin tahu kemana angah ingin pergi...kan??kan???
Sebelum tue jom kita selongkar soalan yg di tuju pada angah ari isnin ari tue datangnya dari......
kak ayu ehhh rasa2 akak la tue kan?????
soalan pertama tue..tungguuuuuu sebab mejoriti semua tanya angah kemana kan?? tunggu next n3 yer hehehee.... suspend lagi ye...
2nd soalan angah jawab tuk kak ayu ok..yupp angah mungkin akan cuti berblog tuk seketika tak pasti tuk berapa lama.....mungkin.....
oooo pasal umur tue pada 23/8 nie barulah umur angah 26thn ye kak ayu...hehehe...dah tuoo dah.....angah asal dari Petaling Jaya tapi tue umah mak bapak angah..yg pastinya angah sekarang duk kajang bekerja di damansara..jauh tak???? hehehehe...pada kak ayu leh la.. tengok nie.... nak tahu lebih dalam lagi...

p/s: betul org cakap perpisaan 1 penyiksaan & penderitaan pabila dah mesra kan??? tak sanggup rasanya tuk menghadapi ini semua... ohhhh tidakkkkkkkk

34 Budak comei:

kakcik said...

Andai perpisahan itu untuk satu kebaikan, lakukanlah. Semoga Angah berjaya dalam apa jua yang Angah lalukan.

POSH76 said...

aduii bikin suspen jer ni takper Angah I u are very strong person...hadapi dgn tabah ok...kt org tetap support & doakan terbaik utk u amin..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

sudah tentu ambil berat.. sbb selalu terjah blog angah..

setuju p/s angah tu..

Mama Gee said...

Alaaa ngah...walau kemanapun dikau pergi..takkan sampai nk berenti blog kot...hik2...

r|nA @ ja|j|na said...

kalau kite dah suke berbloging tp suddenly kene stop kejap, rase macam empty aje kan..

jauh eh, angah dari kajang nak ke damansara tuh..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

angah angah angah!!!!:)
fifi dtg ziarah..
apa khabar???

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

nnt kalau cuti blog jgn lama² sgt..yela mungkin angah ada kewajipan yg lebih penting..tp sesekali bila free tu tulislah yer..

ummiross said...

harap2 jangan berenti berblog Angah..

Hanis Azla said...

suspendnya akak nak tahu.. muda lagi angah ni.. skrg ni jd org kajang yer.. akak org bangi.. berjiranlah kita yer..

shark said...

waaa...
makin suspen lak angah nie..
tunggu jawapan jer kita:)

MamaYatie said...

huhuhu..sedey la..tp kalo perpisahan tu utk future angah, kita org support dr belakang!

Nurhayati said...

alahai muda sangat 26.. tak macam kita dah 30an hahaha

LYAfrina said...

nmpak gayanyer, byk y lya terlepas ni???

Cheq Ana said...

ada masa..ada ruang..on9 la blk..gpn tel kan ada..leh laa u calling2 ana..hehe

Encik MamaT said...

lama tak berblogging.. apa yang terjadi ni? erkk.. ketinggalan jauh dah nii

oya said...

angah, suspen la..x sbr nk tau..

alinac lover said...

aiseh angah..kemana la mau pegi tu

rATu kEBaYA said...

jauh tu angah tinggal.. berulang alik mau patah pingang jugak..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

angah ni suka jek menghilangkan diri tau.update la blog.ke nak gi obersi?sok...LM cuti panjang 3 bulan tak update blog br angah tau camner rindu!

Cma Shiema said...

setuju ngan kakcik..apepun angah,cma doakan yg terbaik..

p/s-saspen..saspen..

munna said...

Alahai..sabar ye angah... klu keputusan tu terbaik buat angah kami semua relakan tapi jgn cuti lama2 ye...muda remaja lagi rupanya...

♥MiZz-siHa♥ said...

suspen btl...
penantian uti satu penyiksaan..hehehe
malah perpisahan jugak satu pnyiksaaan..

MrS. F!zA said...

adehhh! tgk tu ayat last kt p/s tu bt org ttnya2 lagi angah nk p mna..perpisahan plk lg..adehh..lama benor ke nk pisah ngan blog ni?

etiey.com© said...

ishh masih tak puas hati.. nak tahu jugakkkkk!

Izan Ishak said...

angah .... janganlah berenti berbelog. nnti sume org rindu kat angah~

kakchik@ella said...

mau ke mana ko angah?? tak pe .. nnt kita jumpa di alam nyata ye ngah.

Citarasa Rinduan said...

aduh....... makin sebak dan terharu di dada....
angah.. kau buat kak ayu mu ini mau pitam...
kak ayu dah 31tahun dik... asal mersing johor... now stay kat kulaijaya...

angah2.. pikir masak2 yer dik, update sehari 1 entry pun okeylah utk kita2 bertanya khabar...
wawawawa..........

Ardini Humaira said...

anga.. tabahkan hati mu..

makdara TERdiva said...

huwaaa! tinggi angah 165..kalah ai..sob..sob...

diana said...

sama2..
saya memang suka ambik tau hal orang..
heheheh

ieda said...

ngahhh ko nie kannn akak cekik kang !! eiiii geram sbb selalu buat suspennn camnieeee ...

toksah kemana2 lahhh x sanggup nie .. haaaaa kan dah emoo huhuhuh

ok .. ok .. mcm nie kalau nak kemana2 tuu bawak laptop tuu .. ada masa jee update .. say hai jeww pun x per .. haaaaaaa aci !! :))

Adinda Amy Sensei said...

hai angah...lama tak jengah angah...sihat ke?

Gadis Ini said...

jaoh jgk angah keje...
erm angh jgn lupe n3 c.c tok wt toping k..

nak sgt belajar...

opss lupe after that kene pgl angh akk la.. sya2 br sweet22..hehe

hye kak angah tomey2 nembam2..hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
prosedur bawa masuk kenderaan luar

diy bumper pecah bumper calar

eeemmm aki fikir pun nak ambik cuti gak nanti masa cuti sekolah nanti

Related Posts with Thumbnails