Monday, April 18, 2011

~ CeLebRate BiRtHdAy MIL ~

Thanks korang semua wish bufday gugurl..muaaahhh tue yg sayang ngan korang semua...Cerita nie nie dah lama dah dari last 2 week tapi nak gak story...tak peduli..tak peduli..hehehe...Ye la last week tak kesampatan nak story pasal bufday mil & gugurl kan??apa pun..tak nak cerita banyak2 korang layan pic nie dulu yer....Nie angah makan kat sebuah restoran ngan mil kat shah alam pada 10.4 ari tue...
ini la restorannya...
Kemudian aksi apa lagi kalau bukan aksi kami semua...hehehe...

ini menunya...butter prwan,tomyam,kerapu 3 rasa,ayam masak apa entah..tapi memang layan la... sedappp...hehehe
aksi keluarga MIL
eh si gugurl lak...
last sekali hubby & angah mesti la ada kan???? hehehee nak gak tue inter frame

p/s: tak ada mood nak storry banyak2 masuk jer keje nyonya tue buat hal lagi..korang layan jer la.. yer... 

24 Budak comei:

kakchik@ella said...

hai angah, rindu nya kat angah. kakchik suka makan kat sini tau. tapi sesekali le .. ari2 tak leh. fulus lari nanti. hihihi ..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

haha..kesian angah asyik nyonya tu cari pasal ngan angah..

makanan sedap..aduis laporr

Zaidah said...

appy besday to MIL angah....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

yang penting meraikan MIL...kan angah.sedap2 makanan yek?mlm ni LM nak raikan laling..kih3

POSH76 said...

bessnyer tempat ni...kat mana yer...lauk pun nampak sodap

Rinna said...

Sedapnyaa tgk makanan kat atas meja tuh..meriah sungguh.. :)

Amy Syaquena said...

wah bestnya makanan2 yang di order , jelesnya la.. makanan tu buat amy kelaparang pula walupun perut ada sedikit masalah hari nie..huhuhU~ anyway happy birthday to ur mil..

Zura said...

dah lama xmakan ramai2 ngan famili...

LyNn HaMzAh said...

seronoknya angah...happy belated birthday utk MIL angah yer...

munna said...

seronok kan angah makan ramai2 cenggini... lagi2 kalau berebut...

ummiross said...

waa seronoknya makan2, happy birthday to MIL angah..

MamaYatie said...

bestnya..byk giler lauk..tp ramai ok la kan..

meh sini nyonya tu...nak debik sket! hehee

ieda said...

ermm sedapnya anggah .. kalau makan mcm nie selalu .. ramai2 sedap kan ..
akak ada kenangan pahit bila tgk makan ramai2 nie huhuhuh

Salmia said...

wah banyaknya makanan.. :)

ozzy said...

Assalam..

Biasa makan siakap 3 rasa..nanti nak cuba kerapu 3 rasa pulak pasni.

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

welcome back angah!
kalau dah cuti lama..1st day masuk kerja balik adalah satu perasaan yg tak best! haha!

HEROICzero said...

ahah comel!

happy belated birthday to her.

=)

alongxp said...

mak oi... banyaknye lauk... gilek ah... kembong perut kalau camni...

toyolkiut said...

wah..
menu order tu best2 sume..
seronoknya mkn sfamili kn..

Miecyber said...

Seronoknyer....

Ikan Patin Temerloh

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...sedapnyerrrr... byknyerr makanan..

Cma Shiema said...

tgk mkn yg terhidang gempak tu...fuh..fuh...sib bek tgh diet..
hepy belathed beday utk MIL angah ye..

LadyBird said...

sedapnye lauk :D

alinac lover said...

pedih perut lah!

Related Posts with Thumbnails