Monday, April 11, 2011

~ AdA SeSiaPa Bole HeLp Me ~

Sedih...marah pun ada..tapi nak buat macam mana dah terlepas...X bole nak marah sesiapa tul tak...Dah tak sempat maka terpaksa la biarkan....ohhhh tidakkkkkkkkkkkkkkk.....Kenapa???kenapa???kenapa???
hehehehe Sebenarnya macam nie....Nak tanya korang dahulu tengok tak cerita Trilogi Cinta Episod akhir semalam.??????Angah ikuti ceritanya dari episod 1 lagi pernah miss pun 1 kali masa anugerah ABPBH last 2 week..Sedih semalam tak dapat tengok episod akhir..nak tengokkkkkkk....Ada sesiapa leh tolong tak kat mana angah leh tengok episod tertinggal puas angah search pagi nie tak jumpa??????
pic from google


Nak tanya korang kalau2 korang leh tolong angah ada tak web yg korang tahu.....plsssssssss........
Mesti korang tanya kan??kenapa tak tengok semalam...Kenapa bersebab semuanya...Nak tahu kenapa tunggu jer la next n3nyer yer.......sedihhh nie....sob..sob..sob...

p/s: Malam tadi sampai jer rumah kul 11.45 Malam

19 Budak comei:

Kakzakie said...

Alahai Angah kakak tak dapat nak tolong. Sebab tak pernah tengok pun...Hehehe....

Rinna said...

Rasanyaa kat Youtube ada kut..dah cuba carik ke kat situ.. ?

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

sori angah..kiter x tgk..

Hanis Azla said...

alamak.. akak tak tgklah citer ni.. tp mak akak mmg follow..

munna said...

TAK BOLEH TOLONG LAH ANGAH ... MUNNA MMG TAK FOLLOW CERITA NI

etiey.com© said...

you tube ada kot

Cma Shiema said...

sowy angah...cma x tgk citer ni..xtaw ujung pangkal..tp selalunye drama2 cma ni ade di youtube..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mesti best kan..sian angah..

kakchik@ella said...

tak tengok lngsung la ngah. kalo tdk mesti kc tolong. hihi ..

azzey said...

Tak dapek nak nolong ; tak pnh tgk langsung...hu3...

bunga said...

bunga xtengok..ehhe

nuriz said...

http://www.perekacerita.com/2011/01/trilogi-cinta-tv1.html

download kat blog pereka cerita.

cHiEydA said...

chieyda pn xfollow cite nih..tp novel die bace la..best..

cube cri kt youtube ade kot..
rtm xleh tgk online lg kan..

diana said...

biasa lah..
hari ahad..
mana dan nak tengok tv..
sibuk jalan2 je..
hehhehe

Izan Ishak said...

alahai angah..kak izan pun tak nengok ni. camna nak tulun ni~

ieda said...

akak x folo tapi mlm semalam last akak tgk sbb mak akak dah citerkan dari awal hingga akhir cite nie .. ekkekek best gile semalam ngahhhh ekekekek

aNiS tHe BumbleBee said...

best ek?tak tgk la pun...nnti la bila pindah balik msia..nk tgk cita melayu puas2..hihi!

Fiqas said...

alahai angah, episod last boleh miss pulak... tak dapat nak nolong eh, saya pun tak tengok...

ummiross said...

Tak dapek den nolong Angah, tak tengok jugak...

Related Posts with Thumbnails