Monday, April 25, 2011

~ PeRTeMuaN & PerPiSaHan ~

Sekejap jer dah nak end month kan?? apa yg bole angah kongsi ngan korang hari ini..angah nak korang tahu bahawa berat angah nak meninggalkan korang semua...hitung demi hitungan kejap jer masa berlalu..
Hanya tinggal masa yg menentukan segala2nya...namun angah tetap rindukan korang semua...
Memang sukar tuk membuat keputusan tapi angah terpaksa redha ngan ketentuan-Nya..
Apa yg bole angah kongsi ngan korang???Sebelum akhir bulan ini...korang tanyalah seberapa banyak soalan yg korang nak tahu tentang angah????kenapa?? mengapa???bagaimana?? apa2 je lah
angah sedia menerimanya....


akhir kata terimalah tatapan my pic

p/s: Nanti rindu ngan korang....

32 Budak comei:

Lynn Hamzah said...

nak gie mana tu angah?

rATu kEBaYA said...

nak meninggalkan dunia blog ke angah... apapun keputusan harap ia adalah yang terbaik ye..

kakcik said...

Angah nak ke mana? Nak buat bisnes kek ke?

ummiross said...

Eh nak ke mana ni Angah?will miss u..

♥MiZz-siHa♥ said...

kemana??kemana angah??

MrS. F!zA said...

nk p mna ni angah wehhh..jgnla bt daku ttnya2..ekekeke

Hanis Azla said...

dah start rindu ni.. angah nak pergi mana?

azzey said...

Apa2 pun pilihlah yang terbaik utk diri Angah dan org di sekeliling ye..:)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehh..angah nak berhenti dari dunia blog ke? huhu

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

angah nak gi mana? jgnlah tinggalkan sy..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

nak p mana plak?cer cite...cer cite..

toyolkiut said...

oh angah..
kenapa? kena pindah tmpt keje ke?
atau nk gi mana2 tempt yg xde line tenet ke..
angah nak lupakan blogging?
angah...

diana said...

la..
kenapa??
nak berhenti berblog ke??

Cma Shiema said...

angah...mau g mna??apa yg berlaku??
kenapa,mengapa,apekah??

apepun wish angah yg terbaik ye..

sarah-najwan said...

nak pi mane wey..
ceciter sket..ni da suspen..

Cinta Hati Ummi said...

ermm....suspen jer..angah nk g mn ni/

Cheq Ana said...

xsempat nk berguru..huhu

♥ Che NamNam ♥ said...

eh nak kemana pulak?walau dimana berada take care yaa..

Mama Gee said...

huhu kenapa angah? mama br nk kembali..angahp ulak nk pergi...huhuh

etiey.com© said...

ehh nape nih?

makdara TERdiva said...

ape cer ni???

nak tutup blog eh???

ieda said...

nie akak x suke nie .. suke buat ayat tergantung !! ..
kang ramai sakit jantung ... huhuhu

cer citer .. cer citer .. cer citer

Nora Shahaira said...

hari ni..apa-apa hal, akak masuk blog angah dulu. Tetiba baca entri ni, err..ni gik ka atau betul-betul..
kalau betul2..angah nak g mana weh...?

Suhami Ahmad said...

nak poie mano ni ngah?

munna said...

cer citer cer citer ..ngapa ni angah...

POSH76 said...

sweetnyer jer tau anak beranak berdua ni...

Citarasa Rinduan said...

angah..suspennya........
kalau ayu soal boleh??

1) nak kemana
2) nak cuti berblog ker???

tahun nie umur angah berapa?? asal mana

(jgn pengsan eik, dgn soalan daku)

Gadis Ini said...

angh nk g mn nie.. lo b4 nk g mn2 meh la aja sya2 wt c.c..plz//
hehehe

MamaYatie said...

ala..nak gi mana angah???

mr.curly said...

angahhhh..mengape perpisahan yg ko pinta, biarla bulan bicara,sedetik yg lebih, ko terpakse aku dipakse, andai dpt kuundur mase..fuhh sume tajuk lagu wa bg..tp pe yg sbenor wa nk tnye ni??lupe sudahhh..aduhhh!!

alinac lover said...

angah nak stop berblog ya?

Sarah Syazwani said...

erkk..nape ni?? angah nk pegi mane?? angah nk stop berblog ke?? angah ada masalah ke??

haa byk dh tu soklan

Related Posts with Thumbnails