Monday, May 9, 2011

~RinDu...SeRiNdU..RinDuNya.....~

Arghhhhh Tidakkkkkk rindu ngan korang semua...Tidak tahu kenapa...Tak tenteram rasa hati di jiwa pabila merinduii kawan2 semua di alam maya..Betul memang perit tuk meninggalkan alam maya nie..namun angah terpaksa gak menghadapinya...Sebab tempat kerja baru tidak dibenarkan tuk BerFB malahan internet kena block lagi...Apa pun angah nie pun tak sempat nak terjah bloq korang semua...Misss uu alll semua...apa pun kalau sempat nanti2 angah terjah ke teratak korang ya...Ini pun angah pinjam laptop org kejap kerana terlalu rindu nak berblog....apa pun thanks korang2 semua.......Nanti angah mai teratak korang yerrrrrrr... misss uuuuu alll.....


p/: tidak lupa gak pada ibu,mama,mak,mummy,mom & sebagainya happy mothers day semua......

31 Budak comei:

Mama Gee said...

Kalolah kat opis mama internet kena block..tak taulah camne agaknya...tonggang terbalik rs...hik2

POSH76 said...

kalau dah jadi blogger tegar mmg cam gini

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat hari ibu angah...hehehe

Lynn Hamzah said...

rindu juga nak baca tulisan angah...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

haiii..sy pon rindu angah..happy mother's day juga..

Sarah Syazwani said...

xpela...walaupun angah xde kita masih igt ng angah

ummiross said...

missed you too angah..

Hanis Azla said...

happy mother days utk angah juga.. rindu juga nak baca coretan2 angah..

Sari Yusa Ibrahim said...

kesian, angah.. nanti ada masa lehlah bw ya..

Encik MamaT said...

oo.. angah dah dapat kerja kat tempat baru ekk.. semoga tempat baru lebih baik dari dulu :)

toyolkiut said...

angah!
beli la broadband satu..
pakej skrg murah2 je..
hehe..

MamaYatie said...

happy mother's day angah...tak per lah angah..keja lebih utama

C.I.N.T.A said...

alor sian angah..windu nak bace update angah

munna said...

selamat hari ibu buat Angah

Cma Shiema said...

angah,,,,,,rindu kamu jugak...cpt2 update blog...
selamat hari ibu..

apple hijau said...

rindu Angah dan gugurl juga...

Aziriana said...

tak pe lain kali kalau kak ngah ada masa update lah banyak2 ye..opss!!jangan marah..gurau je.
:)

Idah said...

selamat hari ibu juga utk angah....

bunga said...

rindu angahh..hehehe..

ZZnoor said...

mm bab2 kna block ni,angah kna saba la ye...xpe, leh layan i'net kt mane2 je nt..ok?find ur free time...

bighagenjo said...

erk.. jgn lupe teratak saya.. aww~

p@kcikLie said...

Apa pon...sedia menanti kunjungan angah...
[p@kcikLie]

nisa said...

Wah, sakit otak ooo..kalo xley online kat tempat kerja..weheee..sabo je la..

Amy Syaquena said...

Lamenya akak x update blog , rindu sangat dengan celoteh angah..

Alexchris123 said...

Your blog is great你的部落格真好!!
If you like, come back and visit mine: http://alexchris111.pixnet.net/blog


Thank you!!Wang Han Pin(王翰彬)
From Taichung,Taiwan(台灣)

Fiqas said...

angah, rindu jugak dengan angah......

oya said...

rindu juga jugak..

Amy Syaquena said...

Hari2 amy singgah di sini angah x update , rasanya lame sungguh angah menyepi.rindu dengan celoteh angah , harap angah baik2 aje ye..macam mane dengan tempat kerja baru , ok tak???

Alya said...

ANGAH...
LAMA BTL MENYEPI....

inspirasicyber said...

takpe la..kerje lagi pentingkan dari fb tu..fokus2

premium beautiful said...

Terjah la jugak ke blog Sha ye... :D

Related Posts with Thumbnails