Tuesday, May 24, 2011

~ Tak Tentu ArAh ~

Gelisah hati bila tak dapat terjah ke teratak korang semua namun apa kan daya terpaksa gak angah melepaskannya..tapi apa yg bole angah coretkan demi mengubat rindu ngan korang...tunggu sahaja masa yg menentukannya...Tapi angah tetap rindu ngan korang semua...bye alll miss uu muahhhhhh

p/s: rindu sangat2 ngan korang....nanti yer hanya masa yg menetukan segalanya..

36 Budak comei:

LYAfrina said...

angah.. sabar yer...

MamaYatie said...

miss u too angah!!

CiK QiQi said...

hua....angah msti xingt adk angah ni kan..da la tok terus nyepi diri..angah pon..qiqi da xde sape2 lg tau..huaaaaaaaaaaa

LYAfrina said...

angah.. tgu angah tau.. angah paang internet la kat rmh

Sarah Syazwani said...

rindu angah jugakkk!!

zaidah said...

kenapa nie angah...lain macam aje...

munna said...

RINDU JUGA PADA ANGAH..INSYAALLLAH PASTI BERTEMU LAGI DI ALAM MAYA NI

Hanis Azla said...

miss u too angah.. harap2 angah sihat2 selalu..

ummiross said...

Salam rindu.... hehe.

Kakzakie said...

Angah bercuti ke? Buatlah mana yg terbaik....

Nurhayati said...

take care!

ieda said...

winduuu jugak kat anggah ! ..
take care ... :)

apple hijau said...

rindu Angah jugak....

Zura said...

rindu angah jugak..hehe

Edy Zaidi said...

maaf...dah lama xmenjenguk blog ni...:)

alinac lover said...

rindu angah juga!

Fiqas said...

rindu jugak ngan angahhh...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy pasang sticker carbon fibre

yuppp kami juga merindui kemunculan blog kamu ni.... kalau ada masa datang lah ziarah blog kami yerr

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu..cikmoon pun dah seminggu xmenjenguk blog kengkawan..hari ni baru laa free sket..huhu~

nisa said...

rindu jugak nak datang teratak ni..sebabnye teman sebok bebenor sekarang ni...ape2 pun teman harap mike sehat la yer..hehehe

Gadis Ini said...

angah.. syasya , missing u so much,
lme tak comen, lame x bw kn angah..hope angah sihat..

Amy Syaquena said...

tak pe angah amy tunggu masa itu..tapi jgn lame2 sangat nanti bertambah rindu parah pulak hehehe...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
happy 2nd anniversery

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr... terputus hubungan tapi dah jumpa balik lahhh...

e.l.i.z.@ said...

lama nya x dtg sini..angah pe kaba? sihat?

lagenda said...

salam ngah!! Lama sungguh x nmpk angah dimana..kemana menghilang??

I miss u beb..

fahmie firas said...

Salam kenal,
nice blog,
good entry,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

maCy said...

xpe adat la tu... bz2 sikit :)

LadyBird said...

angah.. sorry yer...dah lama x jenguk blog angah....

lady hrp angah sihat sellau mcm biasa..

kite same angah..kekangan waktu xleh buat kite jd mcm dulu..

xpe.. insyaALlah selagi angah x tukar page angah ni.. andai kelapangan psti lady akan ke sini :)

LadyBird said...

angah............

LadyBird said...

angah.......

Miss PIJAOSIX said...

salam angah..

mmg rindu sgt la dengan angah...same la dengan akak..pun dah lame tak bergoblog...

alongxp said...

lain macam je bunyinye ni... ape kes?

LadyBird said...

angah... dh lm sgt nih :(

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

angah! rindu angah la. dh lama tak ke teratak angah:(

LYAfrina said...

ANGAHHHHHH...
WELKEM BACK!!!

LadyBird said...

ingtla..
angah ke mana menghilang?
angah akan kembali berblog ke?

sukenye.. dh ramai tau kwn2 kite menyepi :(.. sedih.. lady je setia di sini.. menanti kembali kehadiran shbt2 :( sob3x.. sedih tau tak.. huhuhuhu

Related Posts with Thumbnails