Monday, September 20, 2010

~ SyAwaL 2010 ~

Fuhh pejam celik pejam celik kejap jer dah 11 syawal cepat betul masa berlalu kan??? sedar tak sedah masa berjalan begitu pantas sekali tup..tup dah hujung tahun lepas tue kembali balik ramadhan & syawal.
Masa Raya pertama ari tue turn angah beraya di rumah mak mertua.Tapi angah beraya di saujana putra rumah abg ipar.... Lepas sesi sembahyang & bersalaman barulah angah & hubby gerak ke perak, gopeng utk beraya nun di desa pula.. 
Sorry lah yer.. gambar utk tatapan tak dapat angah snap terlalu banyak sebab sibuk pack2 barang utk pulang ke kampung. hanya nie jer yg dapat angah kongsikan ngan korang semua..
nielah gambar paga pagi syawal..
Tema kami purple hehehe 

P/S : mata nie ngantuk jer.. tak larat nak sungguh nak balik..balik...balik... mood tak ada....

39 Budak comei:

Lagenda said...

Syantek je kaler pepel kan?

Rinna said...

Nampaknya kita bertukar tema laa.. tahun lepas akak nye tema purple.. heheh.. :)

E.d.Y said...

ramai betul jumpa org tema purple tahun ni

LYaFRINA said...

salam angah..salam aidilfitri..
welkem back...

wahhh.. tema dark purple g2 d pagi syawal.. xkisah x byk pic pun..asalkn ada knangan utk diingatikan...

Amy Syaquena said...

salam angah..

cepat masa berlalu nie..sedar x sedar dah 11 syawal pun..mood raya masih ada...this year raya seronok sangat walaupun sedih di atas pemergian kakak sedara tercinta..

tema purple ye..amy tahun nie merah

pawaka19 said...

kampung kat gopeng.kalau dtg lumut..singgahla umah mel.

New Entry "Cari Kerja Pakai 'Cable' , wajarkah? "

NICK IRFAN said...

lama x singgah blog akak? sory yer... sibuk beraya... hehe eh! nak raya umah akak leh x? harap2 dapat duit raya... hehehe

Salmia said...

wah.. suke la tengok baju mak sama ngn baby.. hehehe..
masih dalam mood raya lagi ni. tapi kuih semua dah tinggal serdak je :P

shark said...

sama ler angah tema kita
hehe
tgk mn lagi cantik:p
http://c2fil.blogspot.com/2010/09/posing-pagi-syawal.html
hehe

maslinamansor said...

family in purple... :)

Erieq said...

Selamat hari raya
samalah kampung kita.
Perak..

Rizziela said...

Naper angah tak banyka posing? nak tgk gambar gigirl

Sharinginfoz said...

memang kejap masa berlalu kan

1,000 UV Sehari

SyerAgh said...

gmbo candid xder ke?

Norasikin said...

Best la sedondon kaler pepel. Saya sekeluarga kaler merun je. Baju tahun lepas. Saja baru belajar berjimat cermat.

Blog saya cuma blh folow guna network blog je. Lom sempat buat akaun gugel lagi

NICK IRFAN said...

eh! bju tema purple ke kak? cantik3,..

cEro said...

waahhh!!!
purple memang menarik kalo sedondon kan???

MamaYatie said...

cantik kaler purple..last year kami dah purple dah..

eh..beraya kat saujana putra? area umah saya tur

AngahSayang2314 said...

lagenda: mak memang cantik kalau pakai sekeluarga hehehe

AngahSayang2314 said...

kak rinna ye la kan???

AngahSayang2314 said...

edy yup memang ramai lak tahun nie purple

AngahSayang2314 said...

salam lya hehehe..

yup kaler dark purple gitu heheh yup kenangan

AngahSayang2314 said...

amy tak pe la... yg pergi biarkan ia pergi yg hidup perlu di teruskan.. ooo merah la...

AngahSayang2314 said...

mel dah balik baru nak pelawa apa kes???? hehehe

AngahSayang2314 said...

nick ye la kan??? lama sungguh kan??? bole meh datang umah baru akak nak tak???

AngahSayang2314 said...

salmia ye ke suka la heheh angah lagi suka

AngahSayang2314 said...

shark yup kita serupa hehehe

AngahSayang2314 said...

mas yup purple gitu

AngahSayang2314 said...

erieq bukan kampung angah la itu kampung husband hehehe

AngahSayang2314 said...

kak zie bukan tak nak pose tapi sebab2 tertentu la... sorry yer

AngahSayang2314 said...

sha yup memang kejap masa berlalu kan???

AngahSayang2314 said...

syer tak do lo hehehe

AngahSayang2314 said...

nora ye ke tak pe la....

AngahSayang2314 said...

nick thanks yer

AngahSayang2314 said...

cero yup memang menarik tertarik memang da bom

el said...

syoknye ada gambar raya
el xde pung sbb anak2 buat hal x mo bergambo so mamanye naik antu so malas nak amek gambo dah :(

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

angah: temaa unguu ehh?? sweet sweet...fifiey belom ada lg tema ungu, mybe next raya laah..rasa2nya sesuai tak if i'll be in ungu?? haha..mintak pendapat nii..angah, kuih raya ada lg tak?? haishh, teliur niii, di jakarta dh takde dhhh...:((

e.l.i.z.@ said...

selamat hari raya angah!
ok la tu ..better than nothing

Afzainizam said...

-SalamAidilfitri-Maaf Zahir & Batin-
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat


woooo gigirl dalam keter tuuuu comel.... haiiii puple tu cantik untuk colour taun ni.... sama padan sehati sejiwa

Related Posts with Thumbnails