Friday, September 24, 2010

~ SaKit MeLaNda ~

angah tak dapat nak update hari nie.. nie pun auto tau... angah sebenarnya tak nak taip banyak sebab kesihatan angah tak menyenangkan jadi malam nie angah kena serangan demam panas yg teramat......

pic dari mr. Google 

Balik jer keje tadi terus bom......... tak tahan badan menggigil yg teramat tak tahu la kenapa nak kata minum air batu tak gak?? nak kata gi open last week tak da langsung ermmmm sedih teramattt sangat tekak perittt badan mengigil tapi yg pelik sempat lagi tue buat n3..
pic dari mr.google

hubby balik tadi suruh makan ubattt ok angah nak sambung tidooo..tak larattttt

P/S: angah tak tahan sangat nie kepala berdenyutttttttt.....sakit melanda rosak program this week nak gi open & walimatulurussss.. Sorryyyy kawan2 kalau tak dapat dtg keadaan tak mengizinkan....


31 Budak comei:

sarah-najwan said...

semoga cpt sembuh angah...

LyNn HaMzAh said...

moga cepat sembuh yer angah...jgn lupa makan ubat dan rest secukupnya...

kakcik said...

Semoga kesihatan Angah akan segera pulih dan Angah akan ceria semula. Jangan lupa makan ubat tau.. jangan minum ais...

d_tieah said...

X suka mkn ubat!!!!!!!!!!!!!!!
Hehe..

Amy Syaquena said...

salam angah...

ala kesianya dia..gi la klinik, sekarang nie demam dah x ikut musim sebab cuaca kita dah x menentu..

semoga angah cepat sembuh ye

maslinamansor said...

rehat banyak2 angah.

Rinna said...

Angah jgn lupa makan ubat tuh nanti cepat sihat leh gi open house yer..

εїз Cik Fasya εїз said...

take care angah..
fasya pn tgh mrana sakit urat yg amat sgt!

Lady SharpShouter said...

ala cian. mkn ubat dan bykkan rehat tau :)

ozzy said...

salam angah..
Memang ramai yg sakit demam lepas raya ni..apapun rajin makan ubat & berehat moga cepat sembuh.

M a W a D D a H said...

angah tak sihat ker...ermm..jgn lupa mkn ubat dan cepat2 la sembuh ea...

Rizziela said...

Angah rajin makan ubat yer..semoga kembali sembuh seperti biasa yer

el said...

take care
semoga cepat sembuh k

NICK IRFAN said...

eh! kak x pegi check doc ke? ape2pun semoga akak cepat sembuh! amin...

zulkbo said...

Salam hari jumaaat mubarak..
moga anda sihat sekeluarga..
Kesian..bawakla ke klinik
mana tahu bukan demam biasa?











جزاك اللهُ خيراً

ejaa said...

moga cepat sembuh... rajin2 makan ubat tau angah!!:)

Sharinginfoz said...

semoga kesihatan bertambah baik

Free Header

annfrendly said...

angah.. ciannya.. maybe angah stress kot.. tu yng demam+sakit kepala...
angah tak gi klinik ke? kena cek kat doktor.. makan ubat taw...

Kie-yu said...

get well soon angah :D

MamaYatie said...

get well soon dear..

urusan lain boleh ditangguh/cancel..kesihatan lebih utama

ainihussin said...

siannye angah..jgn lupe mkn ubt tau!get well soon~

pawaka19 said...

kak ngah perbanyakkan vitamin c untuk antibody kak ngah..bg kuat skit

New Entry "Produk Handphone Yang Menjengkelkan"

shark said...

cepat sembuh angah~

haszuraidah ishak said...

semoga cepat sembuhh!!

iyllienaz said...

angah get well soon..lama xjenguk angah kat sini..harap gegirl pon sihat juga..

cEro said...

get well soon...

Bukan Gadis Comel said...

semoga cepat sembuh.. =)

E.d.Y said...

semoga cepat sembuh yer angah

POSH76 said...

la ni musim get well soon & minum air banyak2 taw

AngahSayang2314 said...

To all terima kasih banyak2 yerrrrrrr kerana nasihat makan ubat & sebagainya angah hargai sangat hehehe

Erieq said...

kalau demam memang siksa. Badan pun jadi lemah. Sekarang ni pulak musim ujan. Jadi kena berhati2. Jangan main hujan tau. ehehee

Related Posts with Thumbnails