Saturday, September 4, 2010

~ OpEraSi KeMas2 ~

Hari ini hari sabtu kan?? jadi paham2 la nie baru jer bangun tido hehehe..eh mama sapa la nie kan?? hehe hohohoho korang jgn salah paham lak?? angah pagi dah bangun tau.. kul 4 dah tong..teng.. kat dapur buat juadah bersahur..mm tak macam korang kan?? hehehe jgn mara ye.. Jadi hari ni bangun jer terus kemas2 bilik rumah cuci tandas pasal apa next week dah raya so.. kena lah angah kemas2 tak nak nampak selerak kan.. buang apa yg tak perlu simpan apa yg perlu ye.. jadi pada yg pening2 jom la dengar lagu terbaru m.nasir & salih yaakop jom layannnnnn...

 
motifnyer jgn pening yeee

P/S : angah kemas dulu yeeeeee... hehehe

19 Budak comei:

LYaFRINA said...

lya plok tgh sibuk duk menyepahkn bilik,,,

slmat berkemas-kemas angah

Mr Noble said...

selamat hari raya!
berhati-hati di jalan raya :D

cEro said...

ooo, ni lagu m.nasir dgn salih yaakob ke??
pnah dgr, tp tak pnah tau sape nyanyi..
hehe, lawak..

p/s: selamat mengemas...
hehe

kak ina kl said...

selamat hari raya..akak memang jarang tidur bila dah bangun sahur.

tu sebab akak suka bei tpt yang biasa sebab memang dah tau sedap ker idak

NICK IRFAN said...

wah! rajin btol akak... hehe bkn mcm sy x kemas ape2 pun lagiadoi.. nk buat mcm mne asyik x sihat je sy semenjak dua menjak ni...

Rinna said...

Sama laa kita ngah.. Akak pun hari nie bz mengemas dapur laa plak..heheh iye laa dah nak dekat raya nie rajin2 laa plak nak mengemas.. :)

Sarah Syazwani said...

kita da selamat kemas umah, pasang langsir...rabu ni nk balik kg..hoyee..selamat hari raya ye angah

norhaizan said...

owh..dah start mengemas untuk raya eh..teruskan yer angah...nor lak tak dpt berbuat demikian, tak blk kpg lagi..adeh..tak dpt nak nolong mak mengemas.

annfrendly said...

angah dah siap berkemas ke belum..
ann belum lagi.. hai.. lagi bape hari nak raye... risauuu..

AngahSayang2314 said...

lya sama2 kita kemas ye hehehe

AngahSayang2314 said...

noble thanks me to

AngahSayang2314 said...

cero yup lawak kan??? hehehe

AngahSayang2314 said...

kak ina selamat hari raya gak

AngahSayang2314 said...

nick jgn puji banyak2 tau malu la hehehe

AngahSayang2314 said...

rinna yup sama2 la.. nama pun perempuan kan??

AngahSayang2314 said...

sarah wah cepat tul excited tue

AngahSayang2314 said...

nor sabar ye

AngahSayang2314 said...

ann macam tue la masih terkontang kanting nie hehehe

Zura said...

kemas jgn xkemas angah...

Related Posts with Thumbnails