Wednesday, September 29, 2010

~ ReZaKi MuRah ~

Dalam keadaan demam larat lagi tue nak pi makan.. ermmm mesti korang pelik kan?? kenapa n3 angah kali ni lain macam jer tajuk kan??? ok..jom last week angah keje lepas tue angah di serang penyakit demam terus la angah cakap ngan kawan angah nak makan benda panas2 sebab badan dah menggigil..Time lunch apa lagi angah pun turun la bawah opis...hehehe.. 
Order punya order terus di interview ngan tauke tue..terus dia bagi angpow.. hahahaa... korang tahu tak apa  angpow yg dia bagi..
ini la dia angpow yg dia bagi....kenapa pelik????

hohohoo jangan korang terkejut lak??? memang betul la... dia tak bagi duit tapi dia belanja angah. katanya semperna raya ma....so jimat duit angah masa tue.. org ada kata kan??? "REZAKI JANGAN DI TOLAK, BALA JANGAN DI CARI" betul tak???
maka murahlah rezeki angah masa tue...... aminnnnnnnn Thanks ya En.Tauke .....
Korang ada ke??? hehehhee (jgn mara)

P/S: angah ada hal hari ini macam nak pergi macam tak nak pergi..Aduhhhh macam mana nie????? please help me?????kusut??? kusut???

52 Budak comei:

alinac lover said...

hoho..sedap!

kakcik said...

Betul tu - rezeki jangan ditolak.. kalau boleh, ajak kawan sekali menikmati rezeki tu... :)

POSH76 said...

nampak sedap tu..nak2 org belanja lagi sedap hehe

Rinna said...

Wawawa rezeki angah yer..dpt makan percuma.. orite ler tuh dalam sakit2 dpat makan lagik.. curlast... :)

ozzy said...

murah rezeki...jgn lupa baca bismillah hehe

ardinihumaira said...

sedapnya! angah pegi la ;)

afzan said...

kalau dapat makan free, juadah yang kurang sedap jadi sedap. ye dak?

Rizziela said...

Wah! untungnya angah dapat rezeki waktu tengah tak sihat macam tu

sarah-najwan said...

angah..

tepuk dada tanya hati psl nk pi ke tak nak tu...timbang pro dan kontranya..

Zaidah said...

sebenarnyer angah nak pergi mana....macam blurlah akak..

Zura said...

aik..nie angpow pelik nie..

AngahSayang2314 said...

alic heheh memang sedap

AngahSayang2314 said...

kak cik macam mana nak ajak dah angah ngan kawan jer dia belanja hehehe

AngahSayang2314 said...

posh betul tue angah sokong hehehe

AngahSayang2314 said...

rinna benda free hehehe

AngahSayang2314 said...

ozzy hehehe betul tue bismillah

AngahSayang2314 said...

dini hehehe memang sedap

AngahSayang2314 said...

afzan tahu tak pe hehehe

AngahSayang2314 said...

kak zie bukan senang tau hehehe

AngahSayang2314 said...

kak zi angah tetap nak cuba gak nasib

AngahSayang2314 said...

kak zaidah nak gi esok ye angah cita leh???

AngahSayang2314 said...

zura pelik tapi benar hehehe

aibaks said...

wa... dpt angpau mee sup tuh.. hehe..

p/s: da sehat ka demam?

NICK IRFAN said...

sedapnyer menu ni... yummy2... eh! akak dh sihat? selamat berblog semula ye kak!! :)

Sharinginfoz said...

rezeki jangan ditolak.... makan

Lady SharpShouter said...

rezeki demam.huhu.esok2 raya cina gi la masak utk tokey tuh pulak angah.haha

Mr Noble said...

wau! sedapnya!!

Kuman Chaos said...

pegi jer takpe.. :)
kuman "bohong putih .." Entry

iyllienaz said...

angah nk duit raya!! haha..mana ada mood raya lagi angah..dah start keje lama dah ni tau..duk kulim ni pon xde orang ajak g open house..sedihh..

zulkbo said...

SALAM..
laaa..tak bungkus bawa balik
kat saye ke?he he..nampak sedap?
ada periksa logo halal tak?ha ha..(gurau jer)

Salmia said...

mai sikit!

pawaka19 said...

sedap gak tu kak ngah..rejeki jgn ditolak..

New Entry "Cara Paling Gile Merepair CD Calar"

Kie-yu said...

sedappppp!!!
nk sket angah :DD

haszuraidah ishak said...

wahhh..bestnyer makan free..hihihi

annfrendly said...

bestnya..
bos belanja..
mesti bos sayang angah ni...

sedapnya makanan angah tu...
nakkk...hehehe

cEro said...

pastu, angah plak tanak bg angpow kt saya ke??

AngahSayang2314 said...

aib hehehe tue la pelik kan??

AngahSayang2314 said...

nick hehehe sedapppppp

AngahSayang2314 said...

sha yup rezeki jgn di tolak

AngahSayang2314 said...

lady bole2 bole blah hahaha

AngahSayang2314 said...

mr noble nak ke???? hehehee

AngahSayang2314 said...

kuman tue la kan???

AngahSayang2314 said...

illi nak ke??? boleee tak salahhhh

AngahSayang2314 said...

salam abg zul eh sedapppppp hehehee

AngahSayang2314 said...

salmia nak ke ambil la...

AngahSayang2314 said...

mel tul tu

AngahSayang2314 said...

kie yu nah ambil la...

AngahSayang2314 said...

has memang best

AngahSayang2314 said...

ann jgn salah sangka bukan bos angah belanja nie tauke bawah opis yg belanja...

AngahSayang2314 said...

cero nak ke??? meh lah

maslinamansor said...

nanti minta taukeh belanja kami sekali... hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

angah, rezeki jangan ditolak. klu nk pegii jgn lupa amik fifiey sekalii:) nk join jugak/..lol;DD

Related Posts with Thumbnails