Wednesday, September 1, 2010

~ BeTul Ke Tidak??? ~

Salam semua... alhamdullilah sudah 22 hari kita berpose mudah2an segala yg kita lakukan diterima oleh -Nya.. amin...
Semalam angah ada dapat 1 email dari FB angah nak sebar2kan pada korang semua.. tapi macam percaya or tidak jer email yg angah dapat ni. Emailnya berbunyi macam nie..

gambar dari cik goggle la.... (gambar sebagai hiasan..)

salam...bacer nie.......Semalam....siaran RTM ...di Negeri Pahang.... tergempar ....ramai orang terdengar bunyi dentuman yang sangat kuat di susuli gempa bumi selama 3 minit, mungkin ini tanda2nya........ · salam...........kpd semua yg bergelar muslim,hari nie pakar meteorologi bhgn bunyi dr Rusia m'dapati sesuatu bunyi ganjil spt ngauman raksasa dr bwh mantel bumi.menurut para ulama kemungkinan besar itu ialah suara Dajjal y b'usaha utk naik ke muka bumi.oleh itu,kte disuruh sentiasa x berhenti azan dan solat,sebarkn kpd umat ISLAM yg lain...Amanah!! Wallahualam...   KITA YANG MENENTUKAN DIRI KITA   Jgn skip utk bace nieh....¿¿...¿¿...¿¿Message:...¿¿Sebarkan kalu sayang pada islam>..BAHAYANYA KARTUN  POKEMON dan BINATANG2 yang ade dalamnya??? POKEMON bermaksud saya yahudi,> PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi,..>CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemah(..nauzubillah) ...... jadi.... tolonglah SEBARKAN kepada rakan2 chat korang semua......> Protect Our Population Of Islam.... sumer org yg ade yahoo messenger (ym), tolong jangan add org yg id die macam ni: anamuslim_...cute_ 97@yahoo. com die cuba nak murtadkan org Islam. tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam!!!

ermm so sekarang pandangan korang macam mana??? Wallahualam.... angah sendiri pun tak pasti betul or tidak????

P/S : hari nie still tak dapat gaji lagi arrrrrr geramnyer selalu macam nie angah sorang yg lambat.....

34 Budak comei:

Zura said...

nauzubillah..ntahlah angah...

Amni said...

dari zaman dulu lagi dapat email macam gini.. kelakar la pulak orang yang suka sebar2 berita macam ni.. patutnya tak kira la dunia nak jadi apa sekalipon, banyakkan dan tambahkan lah amalan kita kan.. wat penat je sebar ni, tapi amalan kita tak jaga pulak akn... hihi..

AQMAR said...

isk3...da nk akhir zaman ke,,huhu.

daisy said...

hoih
misteri nih

Amy Syaquena said...

waallahualam mudah2an di jauhkan la dari bencana..amin

angah jemput amek award di sinar raudah ye...

POSH76 said...

nauzubillah...macamkan cara yahudi nak sesatkan org islam takut baca ni

sastraboy said...

hahahaha!

celah mana pasal pikachu & the geng tu hina islam?

bahasa mana dia ambil?

sanskrit?

hahahaha!

Rinna said...

Sabar laa angah tak lama lagi dpat ler duit gaji tuh.. leh la sopping2 ekk.. :)

LYaFRINA said...

issshhh.. angah ye k???
lya xde plok dgr semua tu.. mnakutkan j.. nak gak tnya nanti.. tp apahal pun... atleast email ni dpt membuatknkt selalu ingt pada hari kiamat...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nauzubillah

maslinamansor said...

betul ker? menakutkan lak dengar...

takpe angah... gaji lambat masuk... lambat habis...:)

AzketOm said...

keluarnya dajjal adalah sesuatu yang pasti. yg saya tahu, dajjal di kurungkan di sekitar masjidil haram. sekiranya pecah tanah di sana, maka tak lama lagi Nabi Isa a.s akan diturunkan dari langit. wallahualam.

p/s : ini Live.Laugh.Love. So, rumah baru saya macam dah di linkkan ---> htt://www.azketom.com

Nur -al- Ain said...

ishh.. ye ke ni.. takut nye ;( tapi mmg patutnye kite beribadah seolah olah, hr ni hari terakhir kite kan.. tapi kite mesti lupe.. opss, bukan kite, ain ;( tapi tetap takut ;(

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

angah:) salam...laa, fifiey dh penah baca artikel ni..tapi dh lama?? ishh, mcm2 skrg bab2 forward menforward msg sbegini! wallahualam laa..apapun, selamat menikmati malam2 terakhir puasa.

Mr Noble said...

saya sokong pandangan Amni :D

AngahSayang2314 said...

zura
tu la.. angah pun sama gak tak tahu entah la...

AngahSayang2314 said...

amni betul tue angah pun sokong gak

AngahSayang2314 said...

aqmar entah la.. angah tak tahu gak...

AngahSayang2314 said...

daisy tue la misteri tanda tanya kan??

AngahSayang2314 said...

amy betul tue waallahualam

AngahSayang2314 said...

posh waallahualam.... angah pun tak tahu

AngahSayang2314 said...

sastra waallahualam... tak tahu la...

AngahSayang2314 said...

rinna dah terlebih sabar da ngan syarikat nie.. ingat angah nie apa??

AngahSayang2314 said...

lya waallahualam angah pun tak pasti & tak tahuu

AngahSayang2314 said...

brutal waallahualam

AngahSayang2314 said...

maslina waallahualam...

lambat..lambat gak tapi nak raya nie persiapan raya pun tak buat lagi oiiii

AngahSayang2314 said...

azket waallahualam...

ye la.. nanti2 angah jenguk balik

AngahSayang2314 said...

nur waallahualam.. betul tue takut tetap takut

AngahSayang2314 said...

fifiy pun dapat gak ke??? hehehehe

AngahSayang2314 said...

mr noble yup betul tue

E.d.Y said...

dah banyak tanda2 kiamat skrg..tp manusia masih leka dan lalai

e.l.i.z.@ said...

scary nye! mesti la betul kot.dah ada gambar tu, bukti jelas tu..cuma kalu ada video lg bagus hehe

byk kan lah beramal..x kira apa jua yg jadi kt bumi

Yana@Nana said...

salam angah takutyer.. naik bulu roma yana bace..

annfrendly said...

isk.. pasal hal ni ann tak berani nak komen lebih lebih... kita hanya akan tahu apabila ia dah muncul..

Related Posts with Thumbnails