Friday, February 5, 2010

~ Ranting Tinggi~

pagi nie angah nak cita sikit berkenaan dengan ranting angah.. Ari tue angah ada cita pasal sales rumah yg mak mertua angah nak jual. Lepas tue angah pun apa lagi promote la kat blog nie.. lepas tue ambik kau... ramai betul org singgah blog angah....jom kita layan pic kat bawah nie..
tengok ramai sungguh org jengah angah punya blogg pada 3/02/2010 masa tue angah snap pukul 2 ptg
tengok grafnyer... pada hari tersebut... mengikut jam
http yg singgah blog angah
ambik ko banyak
nie lak carta pada hari tersebut 43 org yg jengah.. gambar nie angah snap pada 4/2/10

3 Budak comei:

Sarah Syazwani said...

ramai yg nk tau psl rumah tu psl rating tinggi...nape mak mentua nk jual lak?? besar tu umah dia

ann frendly said...

kalau angah rajin update mesti ramai punye lah yg dtg menyinggah ke blog angah :)

AngahSayang2314 said...

sarah:Memang besar rumah tu sara.. banyak kenangan kami sekeluarga tapi nak buat macam mana... tuan punya badan nak buat banglo kat gopeng terima jer la...

ann: heheh thanks ann kerana sudi bagi komen bila singgah blog angah hehehe.Tu la pasal selalu jer update ni

Related Posts with Thumbnails