Wednesday, February 17, 2010

~ Ahli Baru AnakKu ~

hahaha... kali nie angah nak n3 kan lagi kisah new card for my life ceh wah.. speaking london lak kau ye angah.. Sebenarnya angah pun baru gak la.. jadi ahli anakku. hehehe korang mesti pelik suka sangat je angah nie jadi ahli butik2 yg ada di malaysia bukan apa yek.. senang sebenarnya untuk dapat discount2 pabila beli barang2 mereka itu semua pun untuk kesenangan juga tul tak??
nie la kad nyer...
belakangnye simple jer..
gambar nie sebenarnya dah lama da kat laling angah terperuk dalam album laling angah nie.. cuma belum letakkan jer dalm blog nie. Korang layan la n 3 today ye..
nak tahu lagi tak????
To be continues.....

2 Budak comei:

ann frendly said...

wah.. mesti banyak membership kad yg angah ade..
memang betul2 kaki shopping ni..
beruntung gegirl dapat mummy cam angah.. suke belikan baju branded..

AngahSayang2314 said...

hehehe kadang2 tu sesak gak kalau selalu nak beli barang branded tul tak?

Related Posts with Thumbnails