Thursday, February 18, 2010

~ Life Card for Mom & Dad ~

"angah tak abis2 n3 kisah kad"
" kenapa tak bole ke? salah?"
"tak la salah..nanti org muak baca baru tahu"
"la b nama pun dairy nak kongsi2 ngan my blogger.. mesti la.. apa yg ada kita kongsikan la.."
"mmm ye la.."
hahaha b angah bosan ngan n3 angah.. Korang bosan tak?tak? ye la nie n 3 angah kisah card lagi ye.. ari 2 card gegirl sekarang card mak pak kau lak ye gegirl.. hahaha..
Angah dah lama dah jadi ahli PADINI sebenarnya.. sebelum kawen lagi angah dah jadi ahli bukan apa.. senang la kan?? masa tue angah suka beli kasut VINCCI, bajunye.. berbagai2 la tentang PDI senang cita kan??
So kepada korang2 yg suka shopping nyoping barang PDI gi la buat card nyer bukan susah pun & bukan mahal pun..
card pun dah lapuk hahah..
yang penting gegirl punya pun ada interpret yek.... (MIKI) hahaha.....
jangan jealous................. awww

3 Budak comei:

ann frendly said...

angah..
ni la satu2nye membeship yg ann ade..

mungkin nanti bile dah kawin dan ade baby.. ann pun akan join membership utk pakaian baby.. heheheh

NaZRiN said...

come and visit our website.. please spread it around.. tell ur friends about it.. http://nicephonenumbers.blogspot.com/

AngahSayang2314 said...

ye ke? angah ada lagi..

x salah ann masuk jer shopping barang diorang lain cita.. hahaha

Related Posts with Thumbnails