Tuesday, February 9, 2010

~ Ahli Baru Poney ~

" Pn. ada member card tak?"
"member tak ada la.."
" Pn nak jadi ahli tak"
"mm.. bole gak... berapa??"
"5 tahun RM 10 jer pn"
"ok saya nak jadi ahli la.. kalau macam tue"
hoohoooo korang baca kan kat atas tue apa dia kata kan? kan?? di atas nie angah punya dialog masa angah masuk butiknyer...
Sekarang nie angah merupakan ahli kepada poney ye.... angah suka gi butiknyer maka tanpa membuang masa angah pun masuk lah & jadilah ahli poney..
Nie kad nyer.. banyak gak la benefit yg ada...
apa lagi kalau bukan belakangnyer autograf la...
korang layan je la n3 angah ari nie agak membosankan la juga...jangan jealous............
hahaha..........

2 Budak comei:

ann frendly said...

akak.. selalu tgk akak belikan baby akak baju brand ni... sampai jadi ahli lagi tu.. nanti dapat diskaun ke kalau jd ahli??

AngahSayang2314 said...

yup ann akak memang suka brand nie baju dia cantik2 lak tue bila jagi ahli dapat point & diskaun worldcard ngan poney lagi.. kalau ann tak caya ann try masuk butik dia baju budak cantik2 bole jadi gila

Related Posts with Thumbnails