Wednesday, February 10, 2010

~ Hamper Gong Xi Fa Cai ~

Yum..yum........ Last day angah balik rumah lewat sikit la kan?? sebab ada supplier nak hantar hamper kat opis.. Korang tengok jer hamper2 nier pun dah buat korang geram.. tul tak??Ini kan pula angah lagi la.. geram...ermmmmmm...erm.....bila angah tengok jer kat card yg diorang kirimkan tue ada tulis management & staff. So tak reti2 lagi ke rembat la 1 hamper tul tak??
buat apa biarkan dia kat situ.. Tak pe kejap lagi angah bodek boss mau 1 hamper??
"Boss kasi 1 hamper boleh"
hahaha
Mustail boss angah tak bagi lagi pun macam tahun lepas hamper ada banyak dia bagi angah jgn jealous... So tahun nie tahun luck bagi cina2 ada la harapan ku untuk rembat 1.Walauwee..
Korang nak tak hamper nie?????
nie jer collection hamper semalam jer hari nie belum lagi....
angah geram hamper nie cantik..... bagi jer angah boss
Tak pe ada air todi tue perkara mudah buang jer la ambil mana yg halal kan???
Bukan susah..... yum..yummmm..........

2 Budak comei:

ann frendly said...

wah2.. cun2 hamper ni..
heheh 1st sekali mate ann dah tetangkap kat cekelat Fererro roche kt hamper tu.. hihih..

AngahSayang2314 said...

tue la kan?? memang pun hamper ada 3
sekarang nie kat 2 hamper ada 2 cekelat fererro roche tau tue yg buat i geram

Related Posts with Thumbnails