Tuesday, February 16, 2010

~ Kegembiraan Bersama ~

Kita masih mood raya lagi lo... Gong xi.. Gong xi... hahaha.. angah nak kongsikan bersama2 ngan blogger2 ku kegembiraan my gegirl yekk.
masa nie dia tengah tercengang macam terpinga2 lepas tue angah yg over smile.. hehehe
gegirl gelak membuatkan hatiku senang entah pasal apa entah angah lupa lak mengekek dia..
Gegirl dah kepenatan hanya senyum jer masa tue
masa nie nak gelak balik smile sayanggggg..........
Pabila anak kita gelak @ senyum hati mana tak terasa gembira & terubat bila melihat si kecik senyum meleret.
:) hehehe

2 Budak comei:

ann frendly said...

cutenye gegirl...
periang orgnye..
suke senyum aje

AngahSayang2314 said...

thanks ann memang periang pun ann kalau ann dapat jumpa dia mesti dia nak ngan ann

Related Posts with Thumbnails