Friday, October 2, 2009

~ I'M lovin' it'~

ehmmm tentu tahu slogan tue semua kan?? tadi time lunch angah makan mcd kau kat KD tahu tak kd tu apa? KOTA DAMANSARA kau... angah gi jumpa ngan kawan kenalan chatter kau... yee.. la baru jer angah kenal dia dalam 2 minggu lebih kurang kitaorang dah jumpa... tadi.. ini la hasil perjumpaannya ...
Ini la mazlinda kawan dalam Facebook
ini lak kawan maz namanya ayuni
ramah jugak kawan maz nie apa2 pun seronok dapat kenalan lagi... best sangat.. angah rasa hidup angah bertambah la lagi kenalan angah.. kau tahu masa angah kat mcd tadi pack tau nak parking pun payah..almaklum la ari jumaat kan mejoriti manyak kaum pompuan...kalau dalam lift kata "over load.." "over load..." ha..ha... ha...

2 Budak comei:

AngahSayang2314 said...

jommm comment

Mrs. Asida said...

hah jadi pun..
sng sikit nak kasi komen..
hehehe
MDc sedop ooo
hehe

Related Posts with Thumbnails