Monday, October 19, 2009

~ Idaman Rahsia Hati ~

wah..wah..wah... berangan la kau angah nak beli kereta macam nie... Eh insya allah 1 hari nanti kalau angah punya business berjaya kan income angah pun dalam sebulan 30k ke perhhhhh mesti angah akan dapat kan kereta yg benar2 angah minat dari dulu lagi.Dari zaman sekolah kau... tak kesempatan angah dapat bawa cuma dapat duduk je pun jadi laaaaaaaa... dari tak ada merasa. nie angah nak cakap hari deepa raya ari tu angah pergi la open house balik jer dari open angah terus menuju ke 1 utama kau.. bawa si tembam tue jalan2 tak ada la beli apa2 kan sekadar jalan2 jer.Almaklum la angah & my hubby belum gaji kau nak beli apa memang tergoda katakan.. arrr lupa kan la.. angah nak cita sikit masa angah jalan2 kat 1Uangah ternampak la kat floor tue kereta yg angah minatttttttt teramat sangat2. Apa lagi terus angah ajak hubby turun ke bawah ambil gambar jadi kenangan....jom selami idaman hatiku..ahahaaaaaaa Cantik kan kereta ni kalau la angah dapat bawa perhhhh pasti terbeliak korang kan mana la dapat duit angah nie.....
ni yg dpt angah pose dalam kereta
smile.. gambar pun gambar la....
hubby n my daughter

2 Budak comei:

Liyana said...

comel baby..
jom angah..follow blog saya..

Maya said...

chanteek bangeet..

Related Posts with Thumbnails