Friday, October 16, 2009

~ Idaman Hati ~

Snap..........snap....snappppp.... Korang rasa sapa la punya kereta warna biru BMW tue? la.. yg kat tengah2 tue.. apa korang kata kereta warna hitam memang la itu angah ambil dari 2nd floor .tue yg nampak macam warna hitam tue. Tapi kan itu kereta boss angah la.. dia baru beli kau.. senyap2 jer.. dia beli.. tahu dah kuar. la beli sebelum kitaorang sibuk nak sambut raya masa 2.Sebelum ni beli kereta honda civic lepas tu kuar lak kete baru . Dia..ooo dia guna kete toyota camry. Ye la kan sapa la tak nak kalau dapat bawa kereta tue kan?? semua nak betul tak? Tak pe la biar la ia terkubur di sudut sanubariku ini jer.. Hee..hee angah n 3 kereta ni bukannya apa nak kan btw public jer.. bos jgn lupa ya taun nie bonus kaci lebih2 ye... ha..ha..ha..ha... :) k la angah nak caw dulu la nak balik taraaaaaaaaa.............

2 Budak comei:

Liyana said...

hai..=p..singgah2...

http://lia3003.blogspot.com

AngahSayang2314 said...

okiessss

Related Posts with Thumbnails