Wednesday, March 24, 2010

~ tRaVeL aT iNdOnEsIa (Part 7 -Bandung 1st lunch & 2 night ) ~

Continues....
Setelah penat & lapar berjalan di PASAR BARU kami di bawa oleh travel ke 1 tempat masakan minang... di sana pabila sampai di meja makan terus dia hantar makanan tanpa pesanan apa2 pun memang cara makanan masakan minang macam nie pun..
gambar nie masa di waktu malam dan waktu baru lepas shopping di PASAR BARU hasil tangkapan dari abah angah.. angah punya hasil tak ada kerana udah kehabisan bateri..
Gambar curi pun ada... hehehe nie pun camera abah angah punya kasi pinjam sikit la... angah punya bateri dah habissssss yuhuuuu

Bila semua sudah selesai maka kami pun pergi la.. ke tempat2 yg di bawa oleh ibu nani & pak herry tapi maaf ya.. angah lupa nama tempat-tempatnya..
Esok kita sambung kisah di tagkuban perahu lagi menarik......... WAITTTTTTTTTTTT...

7 Budak comei:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

syioknyer dapat gi bandung

deqyalalink said...

hye tuan rumah..bestnye g bandung =) tak sabo tggu entry strusnye huhu..folo tuan humah :)

AngahSayang2314 said...

Crazy: memang seronok sangat rasa nak gi lagi jer..

Deq: tunggu tau esok lagi menarik tau..

annfrendly said...

bestnya angah..
teringin nak kesana..
geget jari ajelah nampaknye

AngahSayang2314 said...

la.. sabar la ann mana tahu ada rezeki nanti kita gi sama2 yek

~0~ said...

wah....bestnye

AngahSayang2314 said...

o:memang best

Related Posts with Thumbnails