Monday, March 29, 2010

~ tRaVeL aT iNdOnEsIa by AgEnT ~

Wah korang seronok ke cuti 2 hari nie? ? ?apa x puas?? mmm tak pe la.. korang tunggu jer la.. hari minggu nie balik ya.. k last week angah ada beri tahu yg angah nak letak nama agent yg angah guna kan???kan???? k jom ikut angah.....
scroll downn..
ibu herni yang enggak bisa aku lupakan segala2 jasa yg dia beri pada keluarga kami hanya kami sekeluarga yang tahu.. maaf angah tak bole ceritakan ia adalah private????? 
Kami sekeluarga berpuas hati dengan segala perkhidmatan yang di berinya.. u the best travel agent.. (ibu herni & bapak herry)

korang ingin menggunakan khidmatnya bole la.. hubunginya.. jika korang ingin tahu lebih lanjut ya..@ bole tanya angah pun bole???

ini lak??? hehehe tengah memandang ke atas bila nak pergi lagi???
hahahahahaha......

tunggu ya.. apa barang yg angah beli esokkkkkkkk

5 Budak comei:

Erieq said...

gaya cam nak shopping sakan lagik jea nie :p

AngahSayang2314 said...

hehehe ia mesti ada gaya & keunggulan..

annfrendly said...

next time angah gi lame2 sikit..
barulah puas berjalan.

bagus ya travel agent nie angah..
nanti2 kalau ann de rezeki nak menyampai kesana, bolehlah ann guna khidmat travel agency ni..

AngahSayang2314 said...

hehehee... insya allah...

Jom la ann kalau nak gi.. bole aja sih

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerr coti2 angah...

angah...mane id ym kamu..?? x ketemu...

Related Posts with Thumbnails