Wednesday, March 3, 2010

~ Gong Xi - Gong Xi ~

"Cing..cak ko..cing...Cing..cak.. ko...cing" Hehehe korang mesti tahunyer tue bunyi apa kan??? nie bunyi pukulan gendang tarian singa tue la...
Solly molly ye.. yang bole angah bagi tahu kat korang ari nie angah buzy la... banyak keje yg kena angah buat so angah dahulukan apa yg patut. Betul tak??
Sebenarnya nie gambar lama kat laling angah masa nie angah ambil masa tahun baru cina ari tue..Baru nie angah kuarkan kat blog.. punyalah lama angah peram dia macam peram buah kan?kan??
angah memang suka tengok tarian singa nie..
memang layan la... korang pun mesti suka kan?
Apa la kau buat singa...mmm apa lagi kupek limau da.. punya la lama

dah berkemas la.. diorang sibuk nak balik la... apa lagi kan?

ok la.. This week angah cuti panjang tau sama la sekali angah pun akan cuti buat blog gak tau... so pada korang2 yg tunggu nak tahu angah gi mana esok pagi2 semua jawapan akan terjawab ye...

bye..bye... c u later.....

i want to fly...fly....fly.........................flyyyyyyyyyyyyyy

2 Budak comei:

annfrendly said...

ann pun suke tgk tarian singa...
yang angah tgk ni singanya ambil limau ya...
hehheh kt kampung ann singanya loncat atas tiang2 yg tinggi.. ambil angpaw..

akubukanartis said...

Salam...dah lama tak singgah blog ni..hehe Qiha sangat comel!! Semoga berbahagia sekeluarga..ameen :)

Related Posts with Thumbnails