Monday, March 22, 2010

~ tRaVeL aT iNdOnEsIa (Part 4- Jakarta on the way to bandung) ~

Sorry...sorry..sorry... angah minta maaf sesangat sebab last week angah tak update blog 2 days.. angah betul2 ada hal..Apa sebabnya ia hal family ya.. tak bole angah ceritakan... k la.. tanpa membuang masa kita scroll down...
Nie gambar masa on the way ke bandung setelah semua penerbangan selamat tiba di kota Jakarta.. masa nie muka angah keletihan almaklum la.. penat & tak cukuo tido..
Gambar yg di dalam blog angah nie hasil nukilan abah angah sendiri tau korang layan jer la entah apa2 gambar dia ambil entah... Tapi nie yang angah tahu nie gambar di kawasan kota Jakarta..
Tengok gambar dalam pembinaan pun dia sempat ambil..
Yaang nie lak highway menuju ke Bandung angah lupa la.. apa nama highway..??? 

k nie cita dalam perjalanan kan?? Jap... je.. lagi angah sambung lak kisah di bandung ya.... hehehe....

6 Budak comei:

annfrendly said...

cantik juga kat sana yer..
dalam bas tu angah nampak letih aje..

AngahSayang2314 said...

memang pun keletihan ann.. penat sangat...

annfrendly said...

sebab rush yer.. dahla betolak pagi-pagi buta..
pastu dukung gegirl lagi..
waduh..
tapi yg pasti enjoy menikmati keindahan di bandung ;)

AngahSayang2314 said...

ya.. memang rush nya dengan cepat sekali tue.. memang letih nak hilang letih pun ambil masa 3 & 4 hari baru hilang

Herny said...

kami sebut patung d jakarta itu tugu pancoran, patung bergambar monkey yang menunjuk ke arah pusat pemerintahan; arah istana presiden dan tugu MONAS (National Monument. Ir. Soekarno "the first president RI as architech.
Highway from Jakarta to bandung we called CIKAMPEK n after km.64 we called CIPULARANG. Photo yang diambil ada huruf "D" adalah di daerah DELTA MAS masih di daerah BEKASI

AngahSayang2314 said...

thanks ibu herny for information my blogger-blogger

Related Posts with Thumbnails