Wednesday, January 20, 2010

~ Dah sayup ~

Morning every one... Sorry morry la yek... angah rasa blog angah nie dah belapuk dah.. org kata dah sayuppppppppp jer... Almaklum la angah sekarang nie sibuk jer bebenau... sampai tak ada masa nak buat blog angah sendiri.. Angah tak dapat nak kongsikan ngan korang cita2 pada bebebrapa hari nie.. almaklum la... last week angah cuti 2 hari + ngan sabtu ahad amik ko.. 4 hari ko angah cuti.. masuk jer keje this week nie punya la peak keje urgent yg kena angah buat semua... Fuh... nie pun angah curi masa jap nak buat blog ku nie... ok la... Story mory ku nie akan ku continues back tomallow yek... bye...
now im' still working but today my work veryyyyyyyyyyyyyyyyyy peakkkkkkk

1 Budak comei:

ann frendly said...

selamat mengupdate kembali ye angah :)

Related Posts with Thumbnails