Friday, January 29, 2010

~ Carta Merosot ~

nampak tak muka dalam blog angah nie... mmm apa lagi kalau bukan carta blog angah la... meruntum kau kebiasaan tak ada la macam nie teruk sangat ada la org baca blog angah nie nie cuba korang tengok blog angah apa dah jadi da... tue la sibuk memanjang lagi sampai tak ada masa nak update lagi ah.. ambik ko padan muka....
muka cedihhhhhh
nie carta semalam 28/01/2010
nie carta minggu lepas teruk gilerrrr kau

4 Budak comei:

chenta said...

xpela..lepas ni rajen2 update k ^_^

AngahSayang2314 said...

terima kasih chenta still jenguk blog angah...

Tihara said...

salam singgah yek..

penah ade experience mcm ni sbb bz dgn fb..blog tk update..komen org tak balas..

rase nye org akan boring bile kite tak balas komen org..

itu je pendapat saye
so now...ni dah ade komen..dan kami adalah unique.. ;)

AngahSayang2314 said...

Tihara: ye ke... angah bukan apa buzy dengan bss baru nie tue yg tido pun tak cukup..Tapi tak pe selepas ni insya allah angah akan update blog angah ye.. Thanks ye tihara jenguk blog angah...

Related Posts with Thumbnails