Saturday, January 30, 2010

~ Anniversary 2 Years ~

Cantik tak pic angah masa sebelum jadi mama gegirl..?? hehehe... perasan la kau angah... ada hati kata cantik konon...Eh mesti la puji kan kita punya rupa sapa lagi nak puji betul tak?? Ok nie pic 2 tahun sudah masa angah lepas akad nikah pada 26/01/2008 yg lalu.. Pic nie angah ambil sesudah darah gemuruh & sesudah menjadi gelaran isteri kepada hubby angah la..
kenangan zaman akad nikah
Hari Selasa 26/01 yg lepas angah tak update blog nie angah mc, kerana angah demam tapi demam2 pun jgn tak caya angah gi sambut gak kat sebuah restoran perhhhhhhhhh punya la romentik kau.. Rasa macam zaman bercinta dulu2. Tapi kali nie angah gi sambut ber3 ngan si gegirl tue la... Masa hari selasa hari tue ada la angah tanya hubby angah macam nie......
"hubby ingat tak hari apa nie"
" ingat anniversary yg ke 2"
" So tak ada apa2 ke"
"Ada tapi kali nie lambat sikit la"
"la angah tak kisah ada ke tidak yg penting hubby tak menduakan angah yee... hehehe"
"jom siap kita keluar makan "
"hehehe gi dinner ye"
gi la 1 restoran tapi angah minta maaf la ye.. tak sempat angah nak snap pic masa angah kat restoran tue.. tapi yg pasti masa tue duit hubby ku terbang RM 1++ hehehe..
Thanks hubby tahun depan kita cari tempat lain lak yekkkkkkkkk

3 Budak comei:

ann frendly said...

cantik... sweet sangat...
bagus angah, sebab tak mengharap hadiah mahal2, angah cuma harap husband angah tak menduakan angah. bagus2 :)

ann frendly said...

owh.. lupa nak wish.. semoga angah dan suami berbahgia, sihat sejahtera serta murah rezeki sehingga ke akhir hayat..

~Happy 2nd anniversary~

AngahSayang2314 said...

ann apa2 pun terima kasih la bebanyak kerana sudi jengah angah punya blog tapi bab puji tue jangan la.. lelebih malu iiiiii hehehe...

Hopefuly semuanya hingga ke akhir hayat amin ya rabbal alamin..

Related Posts with Thumbnails