Wednesday, November 11, 2009

~ Sepetang di Pantai Jeram ~

wah..wah... n 3 ari nie angah nak kongsi2 sikit ngan korang.. last week angah pergi ke jeram makan2 ye la abah mertua angah yg belanja..Sebelum pergi makan tue angah singgah la ke pantai jeram...
Buat koleksi Kulit kerang nak gubah menjadi bunga kau..
adik iparku kutip kulit kerang
Ceh wah... dah macam menunggu hubby pulang dari pengkalan
Nie la hubbyku yg still ngan tak mandi waktu pergi ke jeram
ha..ha...

3 Budak comei:

Shahrin said...

Pantai jeram nie kat mane?

ann frendly said...

wah.. bestnye gi pantai... bertambah besttt lagi bile abah mertua belanja makan kan :)

AngahSayang2314 said...

shah: Shah sorry la lambat reply jeram tue di dekat dengan kuala selangor.

ann: mestilah best org belanja sepa la tak nak betul tak??? heheeee

Related Posts with Thumbnails