Monday, November 16, 2009

~ Kipas Canggih ~

wah dah lama rasanya angah tinggalkan n 3 angah kat sini nie. Almaklum la angah baru jer abis cuti qiha kena demam panas last week tue yg n 3 angah terbengkali sangat... so nie n 3 angah ari ini yerr....
Kipas canggih wah kau tajuk pun dah gempak kan?? ye la ia bukannya kipas tapi ia boleh pusing macam kipas di rumah kita kan???angah tertarik lak ngan benda binatang nie.. wah kau cantik bila angah pegang masa angah kat jeram ari tue..
Di sini ada macam2 jenis orang jual. Kedai makan kau tak yah cakap la... berlambak kau... nak makan apa semua ada tapi makanan seafood la...heheheee

1 Budak comei:

ann frendly said...

Kesian.. baby angah yang comel tu demam ye... ermm.. cantik betul... colorfull gitu... memang menarik... macam sayang pulak nak guna kalau dah beli... heheheh... alamatnye buh dalam frame gantung kat dinding umah jelah jawabnye...hihihik..

Related Posts with Thumbnails