Saturday, December 12, 2009

~ Family Day P4~

Ye angah rasa korang mesti meluatkan @ nak muntah bila baca n3 angah nie asyik n3 family day jerr.. tapi kali ni last n 3 for this week yer... dah tak ada gambar yg dapat angah ambil masa famliy day,tue jer yg ada cukup2 lah.... korang semua tunggu2 kan dapat ke tidak kan?? jawapannya ialah dapat la hadiah terkejut gak angah masa nombor hubby angah di panggil nombornya ialah 00536 kau ni luck tue...hehehe.. tahu tak apa yg angah dapat?? see..see la apa yg angah dapat???
antara hadiah2nya
taraaaaaa.....nie la hadiah yg angah dapat no.11 tapi nampak macam no.77 kan?? kalau korang tak caya cuba tengok senarai di atas..
alhamdulilla kau rezeki tuhan beri...amin...

1 Budak comei:

akubukanartis said...

slm ziarah. saja tinggal jejak di sini. i'm dropping by from innit. hehe baby comel semoga bahagia!!! oh, dah click ur nuff, nnt kaya, belanja ok hehe

Related Posts with Thumbnails