Thursday, December 16, 2010

~ MiNum PetaNg ~

Errmm petang2 macam nie kalau kita pekena ngan teh tarik kan?? lepas tue kuih sedap kan??? yuppp betul tue?? tue....hari selasa hari tue petang2 angah pekena air teh ais & kek pisang perhhhh punya la sedap.. layan lak terjah teratak korang lagi la menjadi kan??kan??
Bukan menjadi apa?? menjadi gemukkkkkkksssssssss la hahahahaa......
Dalam main chat ngak Aibaks  aka yop ...leh dia kata... macam nie ayat si tok.. tue..
kita kalau nak kenal kawan blogger pun leh gak kan....... nie la masa chat ngan yop tue...

Angah pun apa lagi bagitahu dia yg angah akan update esok...Tapi ngan keadaan yg tak mengizinkan semalam angah tak dapat update..Maka tertunda la hari ini yerrrrrr....
inilah roperrnyerrrr kek pisang tuee.....oppsss teh ais tak ambil pic lak... luperrrrr..hehehehe

P/S: Sebenarnya angah cutiiii esok...sampai isninnn.....Tak pe korang tinggalkan jer jejak kat komen jgn risau nanti angah jejak balik korang yg tertinggal dari ari jumaat tauuu....... tak caya tanya la MAKkkkkkkkk angah kalau tertinggal pasti tengok yg lepas2 tul tak ??????

26 Budak comei:

az rina a.k.a jaijina said...

peberet akak jugak ni..ermm, macam mau kek pisang jugak lah..mane nak cari eh?

M a W a D D a H said...

oh tidakkk..terliur tengok kek pisang..

kakcik said...

Ingatkan Angah buat kek pisang tu.. nak lah mintak sikit! :)

AngahSayang2314 said...

kak rina mana lagi pasaraya la

AngahSayang2314 said...

addah hehehee

alienelliz said...

sedap tu kek pisang!!..haha nak sikit =P

THANKS SEBAB KOMEN KAT BLOG ALIENELLIZ!!!..=)

OLick SyaSya said...

haha..pg td kite bekpes kek pisang...

ttbe lapa balik.adeh

el said...

mmg feveret el kek pisang..sedapnyaaaaaaa

~~su manje~~~ said...

salam...saya bloggger baru..
maaf su singgah sini dan komen kat sini kalau ada kelapangan sudilah kiranya dtg kat pobdok su ek....
thanks

Zura said...

:)

Suara Kalbu said...

Cedapnya kek pisang lembap-lembap gitu. Ishhhhhhhhh.. nak pi cari jugakla hahaha

zulkbo said...

salam...ermmm
sedap tu..nak pergi
minum dulu ni..he he

a n a s t a s y e a said...

sedapnya makan kek pisang.
kalau kena dengan teh tarik .. mesti best.
me, anastasyea

Nurhayati said...

wah fan siap remind update blog hihi

Cikbelog said...

sodapnye kek pisang :D

Cma Shiema said...

aha...soodap..

abah_izz said...

dulu time mula2 kek pisang tgh popular..mmg sedap,sekarang yg jual dh kureeeng sedap.

p/s: kt puduraya la dulu mula2 try...hi..hi

UmmiRosma said...

Salam murni dari Brunei...

Sedap nampaknya kek pisang tu..one of my fav cakes ni.

Regards,
UmmiRosma
ww.ummirosma.blogspot.com

LadyBird said...

bestnye..
angah pandai x buat kek pisang..
ajar lady..

E.d.Y said...

nak kek pisang jugak

Sharinginfoz said...

baru lepas makan burger tadi sedap gak malam2 makan ni. kek tu sodap nampaknya

Cik Tom said...

angahhhh..cik tom pun nak kek pisang jugak..

apple hijau said...

hang cuti ka?? selamat bercuti angah...balik nanti jgn lupa tepek pic terutamanya pic gugurl..hehe..

aibaks said...

haha... akhirnya kou tunjuk gak kuih pisang ni yer ngah! haha... bak skit la..

Fiqas said...

angah n aibaks sama naik pasal makan ek...kecur air liur ni...:)

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

sodap kek pisang itu... tapi nanti tercekek pulak tekak tak ade pic air teh tarik tu...

Related Posts with Thumbnails